Exploratorii ThePhoneGeeks ai EuroGsm recomanda doamnelor si domnisoarelor sa utilizeze aplicatii care le vor ajuta sa aiba grija de ele. Astfel, echipa propune instalarea unor aplicatii de  sanatate si silueta si incurajeaza utilizarea unui device potrivit stilului lor, cu ajutorul carora isi vor putea infrumuseta viata.

Aplicatiile de moda si lifestyle sunt o  categorie aflata in telefoanele multor femei. Fashion Freax Street Styles este o aplicatie sociala in care femeile pot vizualiza stiluri de imbracaminte folosite de celelalte utilizatoare, pot posta propriile stiluri sau pot vota pozele deja existente. Mai mult  Hair Style Design si Nail Design ajuta la  alegerea coafurii sau a manichiurii.

Doamnele preocupate de dieta si de aspectul fizic prefera sa aiba cat mai aproape un calculator personal de calorii, precum si un planificator pentru mesele din zi. Astfel, Lose It si Pilates se numara printre cele mai populare aplicatii, imbinand calculul de calorii asimilate intr-o zi si caloriile pierdute prin exercitii fizice si programe de antrenament. O alta aplicatie ce include sfaturi si diete pentru scaderea in greutate este How To Lose Weight, in timp ce aplicatia Lose Weight After Pregnancy prezinta diferite tipuri de antrenamente pentru ca proaspetele mamici sa ajunga rapid la greutatea de dinainte de sarcina.

Adeptele unui stil de viata sanatos au la dispozitie aplicatiile Women’s Health Diary si Women’s Health App, prin care pot citi articole care le ajuta sa aiba grija de sanatatea lor. In plus, aplicatiile din categoria sport le pot ajuta pe femei sa isi mentina corpul sanatos.