Noua colectie Meli Melo Paris INCA girl~ este disponibila in cele 40 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online, incepand cu 10 martie, 2014. Aceasta se evidentiaza prin culori, elemente traditionale din zona Muntilor Anzi.

Nuantele predominante ale colectiei Inca sunt  vesele: albastru, orange, verde crud, fuchsia dar si auriu. Detaliile din cadrul imprimeurilor, franjurii, dar si aplicatiile de pene si ciucuri, sunt elemente definitorii ale celei mai noi colectii.

In ceea ce priveste cerceii, piesele din noua colectie sunt statement, fiind realizate pe baza unor combinatii de materiale ce imbina frumusetea si simplitatea texturilor cu cea a imprimeurilor vesele, colorate. Materiale textile, cu aplicatii atent lucrate, pana la detalii metalice aurii, patinate, acestea fac parte dintre vedetele acestei colectii.

Bratarile si inelele Inca sunt realizate din metal patinat, auriu, cu aplicatii colorate, sau realizate din impletituri si elemente inspirate din cultura traditionala a Americii de Sud. Colierele sunt de asemenea bijuterii statement.

Noua colectie propune genti incapatoare, din materiale textile, imprimate, dar si plicuri de seara sau de zi in care se imbina design-ul nonconformist cu aplicatiile in nuante trendy.