Reprezentantii Galeriilor Noblesse vor inaugura in luna mai 2014 un nou showroom in Palatul Noblesse – Centru de Arta si Evenimente, o cladire monument istoric de gradul II din Bucuresti.

“Mi-am asumat cu intreaga responsabilitate morala conducerea acestui proiect amplu de consolidare, restaurare si amenajare a acestei cladiri aflata intr-o stare avansata de degradare, dandu-i astazi o insemnatate aparte, atat ca importanta referinta a noastra in domeniul amenajarilor, dar si in mediul cultural in general”, a declarat Loredana Preda, CEO Galeriile Noblesse si Palatul Noblesse.

Cladirea Palatului Noblesse se afla pe strada Sfintilor, nr 7 si a fost construita in 1881 de celebrul arhitect Alexandru Savulescu, cel care a ridicat si actualul Muzeu National de Istorie. Frumoasa resedinta de pe strada Sfintilor, clasificata monument istoric, este considerata de catre specialisti una dintre primele case din Bucuresti construita in stil eclectic, iar la achizitionarea de catre Galeriile Noblesse se afla intr-o stare avansata de degradare. In decursul unui an, Galeriile Noblesse si propriul birou de design interior, Studio Insign, au consolidat, restaurat si amenajat casa care are o suprafata utila de 900 de mp si o curte de 1.000 de mp, acordandu-se atentie deosebita stucaturilor, tamplariei, sobelelor vechi si elementelor de fier forjat. Investitia se ridica la peste 1.500.000 de euro.

 Noul sediu va gazdui cel mai elegant showroom al Galeriilor Noblesse, precum si propriul birou de design interior si arhitectura, Studio Insign.

Noutatea conceptului consta in integrarea si prezentarea, alaturi de produsele din portofoliul celor mai importanti producatori internationali, a diferitelor opere si lucrari de arta si anticariat care vor conferi si mai multa valoare si unicitate amenajarilor interioare realizate de Galeriile Noblesse si Studio Insign.