BILLA Romania inaugureaza in data de 27 martie primul sau magazin din Sebes judetul Alba, ridicand numarul retelei nationale la 80 de unitati.

Magazinul situat pe strada Decebal, numarul 1, va oferi clientilor 6.000 de articole intr-un spatiu de vanzare de peste 650 mp.

„Inaugurarea primului magazin BILLA din Sebes continua strategia noastra de expansiune pentru anul 2014 prin care oferim clientilor o gama varianta de produse (…)”, a declarat Sorana Georgia, director general al BILLA Romania.

Magazinul din Sebes pune la dispozitia clientilor o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificatie si patiserie, dar si un bogat sortiment de carne proaspata.

Supermarketul se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa, clientii BILLA Romania vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 27 martie – 2 aprilie 2014.

La magazinul din Sebes clientii isi vor putea face cumparaturile de luni pana sambata, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 22.