Elefant.ro anunta oficial intrarea pe segmentul cosmeticelor si al produselor de ingrijire personala. In prezent, din brandurile disponbile pe site in categoria Cosmetice fac parte Mario Badescu, Ivatherm, Dove, Palmer’s, Skeyndor, Ava Laboratorium, Rampal Latour, Weleda, Olay, Biola, SoapMill, Sanosan, Philips si Braun.

“In perioada urmatoare ne vom concentra pe diversificarea ofertei, astfel incat publicul nostru sa regaseasca pe elefant.ro o gama relevanta de produse destinate vietii de familie. Noi categorii vor urma in curand. In mod special, doamnele vor fi incantate de urmatorii pasi pe care elefant.ro ii va face in directia diversificarii ofertei online”, a declarat Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro. Pentru urmatoarele doua luni, elefant.ro are in plan peste 100 de promotii pe categoria cosmeticelor si produselor de ingrijire personala, in care vor fi aplicate reduceri intre 20% si 70%.

In prezent site-ul comercializeaza peste 130.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzica, jucarii, imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si produse de ingrijire personala.