Prodplast Imobiliare a semnat un contract de inchiriere cu Carrefour Romania pentru o suprafata minima de 10.000 metri patrati, pe o durata de cel putin 15 ani. Unitatea va fi deschisa in cadrul Veranda Shopping Center ce urmeaza sa fie dezvoltat pe strada Ziduri Mosi, in zona Pietei Obor, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast, care a fost relocata, potrivit Mediafax.

Valoarea chirei ” a fost negociata pe baza celor mai bune oferte de piata si a chiriilor din zona pentru imobile cu aceeasi destinatie”, potrivit datelor Prodplast.

Centrul comercial, denumit Veranda Shopping Center, va avea o suprafata de circa 25.000 de metri patrati. Prodplast Imobiliare a desemnat firma CBRE Romania pentru inchirierea spatiilor din centrul comercial si a angajat firma Barsine Investitii pentru managementul de proiect si alte servicii conexe in vederea realizarii investitiei. De proiectarea centrului comercial se vor ocupa firmele Chapman Taylor Romania si B23T Architecture &Design Services.

Centrul comercial urmeaza sa concureze in zona cu Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african NEPI in apropiere de Arena Nationala, dar si cu ParkLake Plaza, in constructie in cartierul Titan.