XXL Mega Discount a inaugurat pe Soseaua Nordului nr. 10 din Ploiesti primul magazin discounter din Romania pentru femei. Unitatea este dezvoltata pe o suprafata de 2.800 de metri patrati in care se gaseste o gama de 8.000 de produse, de la cosmetice, articole de imbracaminte si decoratiuni interioare, pana la fructe si legume, brutarie si patiserie, branzeturi si mezeluri fine, produse light si bio.

In ceea ce priveste raioanele, s-a pus accent pe cele de legume si fructe, cosmetice, carmangerie, servire asistata, zona gastro si brutarie, acestea fiind cele mai cautate si apreciate de catre publicul feminin. Exista insa si raioane pentru barbati, printre care cele dedicate produselor auto, ambient, electronice si electrocasnice si nu numai.

„XXL Mega Discount Ploiesti aduce un concept complet nou, testat pentru prima data in Romania de catre reteaua de magazine a unuia dintre cele mai importante grupuri de retail din Europa – Rewe Group – si nu excludem posibilitatea implementarii aceluiasi concept si in alte magazine ale grupului din tara “, a declarat Oliver Eifler, COO XXL Mega Discount.

In prezent, Rewe Romania opereaza sapte magazine XXL Mega Discount (Bucuresti, Braila, Buzau, Galati, Targoviste, Sibiu, Brasov) si 149 magazine Penny Market in intreaga tara.