Delaco a lansat cascavalul “Suplu” – un cascaval cu 33% mai putina grasime fata de un cascaval traditional si cu 41% mai putina fata de telemeaua clasica. Noul cascaval are 15.9% grasime.

Gama aduce si un unicat pe piata: primul cascaval afumat cu un continut redus de grasime.   Delaco Suplu Afumat urmeaza acelasi procedeu natural de afumare la rece pe care il urmeaza si cascavalul Delaco afumat. Rotile de cascaval sunt gazduite in afumatoare pentru 6-12h, in functie de marime. La afumare se foloseste doar fum de lemn de fag.

” Avem deja cel mai bine vandut cascaval afumat in comertul modern, noul suplu afumat este o completare fireasca”, a declarat Daniela Dumitrascu, Marketing Manager la Delaco.

Produsele sunt disponibile  in magazine incepand din aceasta luna si sunt usor de recunoscut prin eticheta- silueta aplicata pe rotitele de cascaval.