Pana pe 18 aprilie magazinul online de laptopuri, telefoane mobile, electronice si electrocasnice, MarketOnline.ro are o campanie promotionala de Paste, cu reduceri intre 10% si 60%.

Astfel, parintii vor putea cumpara pentru cei mici jucarii la preturi reduse cu pana la 30%, pe cei interesati de sporirea confortului locuintei ii asteapta electrocasnice cu reduceri de pana la 40%, iar cititorii se vor putea bucura de ebook readere reduse cu pana la 20%.

“Suntem foarte incantati de campania reducerilor de Paste de anul acesta intrucat, pornind de la sugestiile si nevoile reale ale clientilor nostri, am reusit cu ajutorul partenerilor Asus, Samsung, LG si Dell sa aducem o oferta de produse care pot fi achizitionate la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata.  Pentru aceasta perioada, estimam ca cele mai vandute vor fi telefoanele, tabletele si televizoarele cu tehnologii smart si 3D, cu atat mai mult cu cat pe site avem acum cele mai noi game lansate de Samsung si LG “, a declarat Andrei Cracea, General Manager la MarketOnline.ro.

Campania reducerilor de Paste a Marketonline.ro vine cu preturi speciale pentru iubitorii de gadgeturi precum telefoane mobile sau tablete, un telefon Samsung Galaxy S4 putand fi achizitionat la 1.549 lei, un Samsung Galaxy S3 Mini va costa 649 lei, iar o tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite la 489 lei.