In perioada 22 aprilie – 22 mai 2014 in restaurantele McDonald’s din Romania se vor gasi noi produse romanesti – chiftelute, cascaval pane si mini papanasi cu inghetata.
Chiftelutele contin carne de porc, condimentata cu ceapa, usturoi, verdeturi si sare, iar mini papanasii sunt preparati cu branza dulce, vanilie, zahar si inghetata.
„Consumatorii nostri sunt cei care ne inspira sa fim indrazneti. Pentru ei ne dorim sa fim relevanti, creativi si vrem sa ne asiguram ca au parte de un meniu variat in care celor mai cunoscute produse McDonald’s le sunt alaturate produse reprezentative local. Asa am ales unele dintre cele mai cunoscute retete pregatite in orice casa din Romania.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.
Ingredientele folosite pentru preparatele campaniei provin insa in mare parte din import – carnea de porc este furnizata de OSI Group Germania, cascalul pane si mini papanasii provin de la producatorul Panotej din Ungaria, iar laptele folosit in pregatirea cupelor de inghetata este furnizat de Meggle AG si Berglandmilch Egen (Austria).