Un lot de tablete de ciocolata cu nuca de cocos a fost retras de lantul de magazine Lidl dupa ce, in urma unei analize de autocontrol facute de magazin, una din probele prelevate din acest lot a iesit pozitiva pentru salmonella, transmite Mediafax.
“Lidl a decis sa retraga in mod preventiv produsul. Pana in momentul de fata nu s-au inregistrat reclamatii referitoare la acest produs. Niciun alt produs comercializat de Lidl nu este afectat de aceasta rechemare”, se arata in informarea lantului.Clientii pot returna tableta cu fulgi de cocos asupra careia exista suspiciuni de infestare cu salmonella “chiar fara a face dovada bonului de casa”, primind contravaloarea produsului.

Suspiciunea de contaminare cu salmonella a produsului a aparut dupa ce, in cadrul analizelor de autocontrol efectuate de magazin, au fost analizate doua probe, la un laborator din Germania, dintre care una a iesit pozitiva pentru aceasta bacterie. Drept urmare, Lidl a retras toate produsele din acel lot si a facut si rechemarea in randul populatiei.