Rochii si salopete din denim, pantaloni scurti colorati, costume de baie insotite de accesorii complementare – toate acestea sunt piesele cheie ale colectiei de vara Lee Cooper 2014.

Colectia mizeaza pe culori vii precum rosu si albastru, presarate de accente de galben si corai, dar si pe culori deschise, precum vernil, alb, bleu deschis sau gri.

Pentru ea

Colectia de vara Lee Cooper 2014 pentru femei sta sub semnul denimului cu textura clasica sau foarte light, potrivite pentru zilele toride ale verii. Piesele cheie din acest material sunt camasile, pantalonii foarte scurti sau scurti, care se opresc la jumatatea piciorului, fustele si rochiile, dar si salopetele cu pantalon scurt.

Un loc important in colectia de vara 2014 il ocupa si costumele de baie in culori tari sau cu imprimeu maritim.
Nu lipsesc din aceasta colectie topurile, maiourile si camasile fara maneci, cu imprimeuri florale, ikat sau cu buline, care pot oferi o nota retro tinutei.

Pentru el

Colectia de vara Lee Cooper 2014 pentru barbati se remarca prin multitudinea de pantaloni scurti, realizati din materiale dintre cele mai diverse: denim, doc subtire imprimat sau cu aspect uzat si bumbac cu tesatura neuniform vopsita.

Nu lipsesc din cadrul colectiei camasile colorate confectionate din material tesut si cu croiala dreapta sau cambrata (regular fit si slim fit), dar nici maiourile sau tricourile cu imprimeu cu font vintage, in care se regaseste logo-ul sau numele intreg al brandului.

Colectia de barbati include si o serie de sorturi de plaja.