LLP Dynamics Romania, parte a XAPT Group, a fost numit LS Retail Gold Partner 2014, alaturandu-se unui grup format din partenerii strategici LS Retail la nivel mondial cu rezultate foarte bune de vanzari.
“In fiecare an ne recunoastem si onoram partenerii LS Retail din intreaga lume pentru performanta exemplara […] LS Retail este onorata sa recunoasca LLP Dynamics Romania ca si LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizarile si devotamentul lor fata de solutiile LS Retail”, a declarat Magnus Norddahl, CEO, LS Retail, furnizor mondial de solutii software complete bazate pe Microsoft Dynamics si alte tehnologii pentru companii de retail si HORECA.

Solutiile scalabile LS Retail indeplinesc cerintele operationale  ale organizatiilor in domenii diverse, precum: moda, electronice, mobilier, duty-free, restaurante, cafenele si multe altele. Solutiile personalizate concepute de LS Retail ajuta companiile din intreaga lume sa creasca veniturile, sa construiasca loialitate, sa atraga noi clienti, precum si sa aiba costuri mai mici de productie. LS Retail este lider de piata in dezvoltarea de solutii software, care sunt folosite, in prezent, de mai mult de 47.000 de magazine din intreaga lume, activitate sustinuta de peste 150 de certificate Microsoft si parteneri LS Retail din peste 60 de tari.