Brandul romanesc de inghetata Napoca si-a completat portofoliul de produse cu  inghetata – Sugubat, cu lapte si aroma de vata de zahar -un produs ce vrea sa aduca mai aproape gustul copilariei.

Mai mult, in perioada 15 mai – 22 august 2014, Napoca invita consumatorii sa reasculte unele dintre cele mai indragite povesti ale copilariei: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, Degetica, Frumoasa din Padurea Adormita si altele, inregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut si ca vocea Povestilor Nemuritoare, si Razvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”. Pentru a descarca gratuit aceste povesti, consumatorii sunt invitati sa acceseze site-ul campaniei www.inghetatadepoveste.ro si sa introduca codurile unice de participare tiparite pe betele inghetatelor Napoca.

Oricine se inscrie in campanie va participa la tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 100 premii zilnice, ce constau in tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare, ce constau in excursii pentru 4 persoane, la un parc de distractii din Europa.

Inghetatele Napoca participante la campanie sunt: Napoca White, Napoca Lux, Napoca Premium Cioco Migdale, Napoca Premium Struguri, Panda, Napoca WOW Fructe de Padure, ROM 47 grame Stick si Sugubat, noul produs Napoca, cu lapte si aroma de vata de zahar.