Producatorul de lavoare personalizate Kuma Romania a dezvoltat o noua gama de produse  – unitati compacte de lavoar cu mobilier incorporat.

“Compania noastra a inceput inca de anul trecut sa livreze lavoare cu design de bol/cuva la cerere”, a declarat Camelia Olesen, director executiv al Kuma Romania.

Potrivit Cameliei Olesen ideea de a crea produsele la cerere a venit impreuna cu folosirea noului material rector – solid surface, ce preteaza la crearea unor lavoare unicat, acesta fiind, de asemenea, ideal si pentru crearea blaturilor de bucatarie sau chiar a mobilierului si a altor suprafete care necesita proprietati superioare, intrucat aduce libertate in design si ofera multiple posibilitati de modelare.

“Unul dintre avantajele majore ale materialului Rector consta in posibilitatea de a crea concepte unitare, care incorporeaza atat functiunea bolului, cat si pe cea a mobilierului. De asemenea, un concept foarte interesant pe care Kuma l-a livrat spre pietele europene sunt si lavoarele de tip «jgheab», care dispun de o cuva lunga si de o zona de scurgere mascata sau lavoare special create pentru a deservi doua bai adiacente in acelasi timp”, a mai adaugat reprezentanta companiei.