Air Optix® Colors este prima lentila de contact cosmetica din silicon hidrogel adusa in Romania, ce combina culoarea si siliconul hidrogel cu proprietati  de transmisibilitate a oxigenului si o tehnologiei a suprafetei din plasma care permite portul confortabil pe tot parcursul zilei.

“Air Optix® Colors  reprezinta o descoperire remarcabila in domeniul lentilelor de contact cosmetice avand in vedere ca in ultimul deceniu aceste lentile nu au beneficiat de alte modificari”, a mentionat Franck Leveiller, Sef al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, Alcon Vision Care. “Purtatorii lentilelor de contact cosmetice isi doresc culori naturale care sa le accentueze propria frumusete dar, in acelasi timp, vor sa beneficieze si de cele mai inovatoare descoperiri in ceea ce priveste portul sanatos si confortabil al lentilelor”

Air Optix® Colors  sunt disponibile in noua nuante diferite, de la nuante naturale, subtile (pure hazel, blue, green, grey si brown) la nuante vibrante, puternice (brilliant blue, gemstone green, honey si sterling grey).

Air Optix® Colors  face parte din portofoliul de produse pentru ingrijirea vederii Alcon, distribuite in Romania de Optimed.