BSH Electrocasnice , filiala romaneasca a  BSH Bosch und Siemens Hausgerate ce are ca obiect principal de activitate importul si distributia in Romania a aparatelor electrocasnice sub numele de Bosch si Siemens se asteapta ca piata locala de produse electrocasnice sa se revigoreze. Firma si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri de doua cifre, urmarind o dezvoltare diferentiata pe grupele de produse in focus.

“Vom acorda in continuare un interes deosebit consolidarii pozitiei actuale pe segmentul coffee on demand, precum si gamelor de produse incorporabile, celor super-eficiente  si aparatelor electrocasnice mici”, a declarat Mihai Voicila, directorul general al BSH Electrocasnice.

Potrivit acestuia impactul de digitalizare asupra produselor este tot mai mare, motiv pentru care produsele si serviciile companiei vor incerca sa faca fata cererii.

In 2013 evolutia BSH a continuat trendul pozitiv al ultimilor ani, reusind sa atinga cresteri peste media pietei atat in domeniul aparatelor electrocasnicelor mari, cat si mici. Un aport la aceste cresteri au avut electrocasnicele super-eficiente energetic, cele incorporabile , aparatele automate de cafea si  gama electrocasnicelor mici de bucatarie.