Compania Lidl a lansat un program de pregatire si specializare de management pe o perioada de un an, incepand cu 1 octombrie 2014, la care  proaspat absolventii de studii superioare (2013-2014) se pot inscrie pe parcursul intregii veri. La finalul cursului participantii pot avea sansa sa ocupe pozitii importante in cadrul Lidl Romania.   

Pe parcursul programului de scolarizare, tinerii  vor primi pregatirea profesionala necesara, activand in toate departamentele companiei Lidl si participand la diferite seminarii de dezvoltare. In plus, vor avea un pachet salarial atractiv, care va creste dupa sase luni de la inceperea programului.

Pe langa toate aceste beneficii, la final, se va organiza un Assessment Center, iar participantii care vor obtine rezultate bune la aceasta ultima etapa de evaluare vor ramane angajati Lidl, pe o perioada nedeterminata.

Proaspat absolventii de studii superioare (2013-2014) din Romania isi pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro sau pe www.hipo.ro/Lidl pana la sfarsitul verii. De asemenea, Lidl pregateste o serie de prezentari pentru promovarea programului in cateva Universitati din Romania – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (28 mai); Universitatea Alexandru Ioan-Cuza, Iasi (30 mai); Academia de Studii Economice Bucuresti (2 iunie); Universitatea Politehnica, Bucuresti (3 iunie).