Grupul american producator de snacks-uri Kellogg’s a decis sa mute aproximativ 80 de locuri de munca de la sediul sau din Manchester (Marea Britanie) la un nou birou din Bucuresti (Romania) pentru a eficientiza operatiunile, informeaza Agerpres citand publicatia Manchester Evening News .

In consecinta, grupul american care are branduri precum Pringles, Frosted Flakes sau Rice Krispies a ales Bucurestiul pentru un centru european de servicii globale (GBS) care se va ocupa de toate chestiunile care tin de finante, resurse umane, IT si aprovizionare, care in prezent sunt asigurate de angajatii din Marea Britanie.

“Pentru a ne putea creste afacerile la nivel mondial avem nevoie de noi modalitati pentru a opera intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai complex. Global Business Services (GBS) este o solutie dovedita care ne permite sa operam mai eficient”, a subliniat John Bryant. Acesta a adaugat ca grupul american a ales Bucurestiul pentru noul sau centru european deoarece orasul are infrastructura necesara si gazduieste deja centre similare pentru alte mari companii precum P&G si Ericsson.