Nestle a decis sa sprijine activitatea organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, oferind timp de un an produse Nestle si, in completarea acestora, sprijin financiar pentru achizitionarea de alimente pentru copiii din programul organizatiei.

”Deficienta de fier la copii este o problema nutritionala grava in Romania, insa prea putin constientizata. Tocmai din acest motiv, eforturile Nestle Romania, prin implemetarea campaniei „Impreuna crestem copii puternici”, au scopul de a informa si de a trage un semnal de alarma in legatura cu riscurile la care sunt expusi copiii care sufera din cauza lipsei de fier. Mai mult de atat, am inceput acest program printr-o schimbare de reteta pentru unele din produsele noastre, dedicate copiilor, carora le-am adaugat fier. Acum vrem sa facem un nou pas inainte, venind de aceasta data in ajutorul unor copii ai caror parinti biologici nu sunt aproape de ei pentru a-i ajuta sa creasca sanatosi si puternici”, a declarat Herve de Froment, Country Manager al Nestle Romania.

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi, la peste 20 de ani de la infiintare in Romania, peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.