Producatorul local de produse cosmetice Cosmetic Plant a castigat, pentru a doua oara, marele premiu Grand Gold Award pentru crema Bioliv antirid de zi la World Quality Selections 2014, cel mai important concurs international de calitate a produsului din lume organizat de catre Monde Selection.

De asemenea, in cadrul aceleiasi competitii, compania a fost premiata si cu Gold Award pentru noua crema GreenStem Antiaging de zi matifianta.  Ambele creme au fost create pe baza unor retete moderne, care nu contine parabeni, siliconi sau coloranti. 

Suntem onorati sa fim, pentru a doua oara, premiati cu doua dintre cele mai mari distinctii acordate de Monde Selection in cadrul competitiei World Quality Selections. Acest lucru ne reconfirma faptul ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea de noi produse inovatoare bazate, din ce in ce mai mult, pe ingrediente provenite din culturi de plante BIO (organice), care respecta standardele de calitate mondiale”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Susana Laszlo estimeaza ca a cele doua premii castigate anul acesta  vor aduce un aport considerabil in cifra de afaceri din 2014.

“In 2013, produsele din cadrul acestei game  care a castigat premiul in cadrul Word Quality Selections 2013 au insumat 8% din totalul cifrei de afaceri realizata pe plan local”, a subliniat Susana Laszlo. Castigarea premiului in 2013 a dus la o crestere a interesului pentru gama Bioliv si pe pietele externe. Astfel, daca anul trecut doar 1,6% din produsele exportate erau reprezentate de aceasta gama, in acest moment ponderea a ajuns la peste 10%. Susana Laszlo a subliniat, de asemenea, ca anul trecut Cosmetic Plant a raportat un business de 1,6 milioane de euro. 

Bioliv Antirid de zi are in componenta sa ulei de masline bio, extract bio din frunze de maslin, in timp ce crema GreenStem Antiaging de zi matifianta, inscrisa pentru prima oara in concurs, dispune, de celulele stem din muguri bio de argan.