FF Group Romania (fosta Elmec Romania) va reconditiona  o cladire istorica de pe strada Ion Campineanu, aproape de Piata Universitatii intr-un centru de retail si birouri cu o suprafata de 5.000 mp, se arata intr-un comunicat al FF Group. Compania va investi circa 5 milioane de euro ce va cuprinde inclusiv un magazin multibrand “_kix” de 1.200 metri patrati. Proiectul va fi finalizat in luna mai 2015.

FF GROUPPentru desfasurarea lucrarilor incepute din luna mai 2013 FF Group Romania a apelat la o finantare de 4 milioane de euro la Garanti Bank.

“Garanti Bank a semnat un acord de finantare cu FF Group Romania (fosta Elmec Romania) pentru investitia in reconditionarea unei cladiri istorice aflata intr-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucurestiului, strada Ion Campineanu”, se arata intr-un comunicat al FF Group.

Cladirea va cuprinde spatii comerciale si de birouri pe cele sase etaje, pastrand detaliile arhitecturale ale fatadei. Din cei 5.000 metri patrati, trei etaje totalizand 1.200 metri patrati vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul cladirii va avea ca destinatie spatii de birouri, care vor fi inchiriate.

FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie – Grecia, distribuitorul autorizat Nike in Romania, detine la nivel national magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), multibrand (collective, _kix) si outlet.