Retailerul de electrocasnice Miele a lansat 15 noi modele de masini de spalat W1 si uscatoare de rufe T1, dupa o investitie de 100 milioane de euro ce s-a derulat pe parcursul a cinci ani. Investitia a implicat  deschiderea unei noi unitati de productie si reproiectarea tuturor celor 1.600 de componente ale unei masini de spalat.

“Produsele sunt deja disponibile pentru consumatorii romani si pot fi cumparate fie direct din showroom-ul Miele situat in cladirea City Gate din Bucuresti, fie de la partenerii Miele din intreaga tara,” a declarat Loredana Butnaru, Sales Manager Miele Romania.

Masina de spalat rufe W1 de la MieleInterfata noii game de masini de spalat W1 dispune de un ecran TFT , iar selectia programelor si functiilor poate fi facuta cu ajutorul discurilor de rotire sau a butoanelor. Dintre acestea, ProgramManager permite adaugarea de optiuni personalizate fiecarui program pentru maximum de flexibilitate. Acesta vine imbunatatit cu cinci optiuni: Intensive asigura cele mai bune rezultate pentru hainele foarte murdare, Eco este indicata pentru utilizatorii care isi doresc un consum redus de energie, cu Extra gentle este redusa actiunea mecanica exercitata asupra hainelor, in timp ce optiunea Extra quiet diminueaza emisiile de sunet, iar ultima, AllergoWash asigura o igiena sporita prin cresterea temperaturii de spalare si garanteaza eliminarea completa a reziduurilor de detergent.

O alta caracteristica specifica noii gamei este incarcarea mixta, un program ce permite spalarea tesaturilor mixte intr-un singur ciclu, cu rezultate excelente.

Tot masina de spalat W1 detin TwinDos, un sistem inteligent de dozare automata a detergentilor lichizi si balsamului in doua etape. Prima presupune utilizarea unui detergent de baza pentru indepartarea petelor precum cele de grasime. In a doua etapa, este dozat un agent booster de sporire a efectului detergentulu, ideal pentru petele dificile, cum ar fi cele de vin rosu si cafea.

Miele a lansat si noua gama de uscatoare de rufe T1. Principalul diferentiator al acesteia este noua functie SteamFinish: aburii si aerul cald netezesc articolele vestimentare inca din uscator.