Pentru vara 2014, brandul danez de incaltaminte ECCO a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active. Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii,  flexibili, usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren.

Ecco MultisportIn 2014, ECCO lanseaza a doua generatie de pantofi Biom, creati cu ajutorul tehnologiei ”fara cusaturi” si din materiale textile, ceea ce le asigura stabilitate si ventilatie. Lansati in 2009, pantofii de alergat Biom de la ECCO au fost primii pantofi care au crescut eficienta atletilor.

Tehnologiile valorificate in cadrul noii colectii ECCO Sport sunt: – injectarea directa care permite pantofului sa fie flexibil, usor si capabil sa absoarba socurile; tehnologia Biom, Gore-tex-ul – material, 100% impermeabil;Hydromax  – un tratament  ce permite ca pielea sa fie rezistenta la apa, impiedicand-o sa devina aspra in urma repetatelor umeziri si uscari si pastrand-o rezistenta, moale si aerisita.

Noua colectie ECCO Sport 2014 pentru barbati si femei este disponibila atat  in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online.