Rio Bucovina se alatura „Let’s Do It, Romania!” in actiunea de ecologizare a malurilor si apelor Dunarii de pe teritoriul romanesc, desfasurata pe data  de 29 iunie. Echipe de voluntari formate din reprezentanti ai companiei vor participa la actiunea „Let’s Do It, Danube!”, de Ziua Internationala a Dunarii.

RIo Bucovina„Daca pana acum am investit foarte mult in optimizarea liniilor de productie si in adoptarea unor  standarde eco aliniate normelor europene, anul acesta ne-am propus sa ducem mai departe  participarea companiei in sustinerea comunitatii. Incepem prin informarea si implicarea directa a angajatilor Rio Bucovina in activitati ecologice, deoarece credem cu tarie ca schimbarea incepe din interior. Asadar, „Let’s Do It, Danube!” reprezinta o prima actiune concreta dintr-un amplu program de CSR, pe care il dezvoltam pe termen lung”, a declarat Andreea Constantinescu,   Marketing Manager al Rio Bucovina.

„Dupa patru ani consecutivi in care peste 900.000 de voluntari din intreaga tara au participat la  Ziua de Curatenie Nationala si au colectat 2.000.000 de saci cu deseuri, anul acesta am decis sa ne concentram eforturile asupra malurilor si cursului Dunarii. Suntem increzatori ca impreuna cu Rio Bucovina si toti  sustinatorii nostri vom reusi din nou sa ne atingem obiectivele propuse prin actiunea „Let’s Do  It, Danube!”, reusind inca o data sa contribuim la pastrarea locurilor frumoase din Romania”, a completat Andrei Cosuleanu, Director Executiv „Let’s Do It, Romania!”