Berea Nenea Iancu este disponibila din aceasta luna si in varianta alba nefiltrata cu limonada.

Nenea Iancu cu lamaie“Berea alba nefiltrata cu limonada, pe langa apa, malt si hamei, prezente in orice bere Nenea Inacu,  contine suc de lamaie, suc de portocale si suc de lime. Practic, este vorba despre o bere nefiltrata tip “Weiss” combinata cu limonada naturala, ambalata la sticla de 0,33l. In opinia noastra este vorba despre cea mai atragatoare forma de bere cu limonada”, a declarat Larisa Ghindea Brand Manager la World of Beer.

Astfel acum berea Nenea Iancu este disponibila in trei sortimente: bere blonda de tip “Munchner Lager”cu o concentratie de alcool de 4.9 grade, bere alba nefiltrata tip “Weiss”, cu o concentratie de alcool de 5.1 grade si bere alba nefiltrata cu limonada.

“In plin an Caragiale, in 2012, am lansat berea Nenea Iancu cu un plan bine pus la punct si fara asteptari supraevaluate. Pana la jumatatea acestui an am reusit vanzari de aproape 1 milion de sticle de Nenea Iancu. Acum, notorietatea berii Nenea Iancu este suficienta pentru a sustine un al terilea produs in gama”, a declarat Larisa Ghindea,

Potrivit Larisei Ghindea gradul de unicitate a berii a ajutat la vanzarea berii in mai multe hipermerket-uri si in peste 1.000 de localuri Horeca la nivel national.