nici-nu-iti-poti-imagina-la-ce-ajuta-consumul-de-bere-creierul-tau-ar-putea-functiona-mult-mai-bine-168251Aproape 80% din barbatii romani care obisnuiesc sa consume bere au declarat ca o aleg si atunci cand sarbatoresc victoria echipei favorite dupa incheierea unei competitii sportive, berea fiind principala bautura consumata cu aceasta ocazie, potrivit unui studiu Gfk Romania.

Mai mult, aproape 55% din barbatii romani au afirmat ca obisnuiesc sa consume bere si dupa ce au petrecut o seara facand sport cu prietenii, berea ocupand si in acest caz primul loc in randul bauturilor preferate.

In plus, aproape 60% din barbatii romani afirma ca aleg sa consume bere si atunci cand sunt in concediu, inclusiv cand sunt in concediu la mare.

Intrebati care sunt motivele pentru care opteaza pentru iubita bautura, 60% din consumatorii de bere romani barbati au afirmat ca o aleg pentru ca insoteste cel mai bine intalnirile cu prietenii, afirmand in aproximativ acelasi procent ca aleg sa consume bere si pentru ca o considera o modalitate deĀ  hidratare a organismului.