Luni, 14 iulie, in reteaua magazinelor DOMO si pe DOMO.ro are loc Pink Monday – o zi speciala pentru cumparaturi.

domoClientii au la dispozitie o gama variata de 400 produse din 40 de categorii ElectroIT, cu preturi reduse cu pana la 50%.

Pink Monday vine in intampinarea nevoilor consumatorilor (…). Am compus si de aceasta data un mix de produse din toate categoriile de pret si cu reprezentare pe majoritatea brandurilor comercializate de Domo astfel incat sa oferim posibilitatea cat mai multor clienti sa gaseasca in oferta campaniei produsele potrivite nevoilor lor”, a declarat Sigmund Klein, director general Digistore SRL, care gestioneaza platforma online domo.ro.

Preturile din categoria electrocasnice mici pornesc, in cadrul campaniei, de la 179 lei, pentru un cuptor cu microunde, iar in categoria electrocasnice mari de la 599 lei, pentru un frigider. Pasionatii de fotografie si IT pot gasi aparate foto cu preturi incepand de la 199 lei, dar si laptop-uri la doar 1.199 lei.

Campaniile Pink Monday organizate de domo.ro in ultimii trei ani au avut rezultate pozitive, compania estimand vanzari de peste un milion de euro numai in aceasta zi.