Magazin LEM SLantul de magazine de mobila LEM`s a redeschis un  magazin in Botosani, fiind cel mai mare magazin de mobila din Botosani si unul dintre cele mai mari magazine al retelei.

Acesta are o suprafata de 1.600 mp si se afla situat in cadrul Galeriei Kaufland, pe Bd. Mihai Eminescu, nr. 2 (Family Center Botosani).

“Orasele in care deschidem noi magazine nu sunt alese la intamplare. Decizia este luata in urma unor analize care au in vedere numarul de magazine LEM’S deja existente in oras, numarul si calitatea celorlalte magazine de profil si cererea in raport cu oferta produselor marca LEM’S. Astfel am decis sa relocam magazinul din Botosani cand s-a dovedit ca cei 400 mp erau insuficienti fata de cererea de mobilier la nivel local. Am vazut ca in localitate nu exista un alt magazin de profil cu o suprafata  de peste 1.000 mp, deci cu o gama variata de produse. Alte cateva orase sunt supuse in prezent unei  analize, urmand sa decidem care sunt acelea in care trebuie sa avem o prezenta mai mare. Bucuresti este unul dintre orasele vizate pentru extindere”,a declarat declara Adrian Rizea, directorul comercial

Cu acest spatiu comercial, reteaua LEM’S ajunge la o suprafata  totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 66.000 de mp.