Brandul clujean de incaltaminte Clujana cu o vechime de peste 100 de ani a ajuns si in Bucuresti cu un magazin in Bucur Obor pe Soseaua Colentina nr. 2.Clujana

Este cel de-al optulea magazin pe care fabrica clujeana il deschide in tara dupa cele doua unitati din Cluj-Napoca, si magazinele din Dej, Bistrita, Zalau, Targu Mures si Satu Mare. Magazinele sunt operate impreuna cu un partener privat si ofera clientilor modele de incaltaminte din piele naturala la un pret mult mai mic decat modelele de export.

In 2014 Clujana a mai lansat sub brandul propriu ghetele cu talpa flexibila si pantofii stiletto, colectiile fiind disponibile in toate unitatile cu vanzare, dar putand fi achizitionate si prin comenzi on-line, direct de pe site-ul oficial al societatii.

La acest moment cei 380 de angajati  lucreaza la pregatirea colectiei de incaltaminte toamna – iarna 2014 – 2015, aceasta urmand sa fie disponibila in magazinele proprii din luna septembrie. Peste 1.300 de perechi de pantofi pleaca zilnic din fabrica. Fata de anul trecut, vanzarile au crescut cu 50%, mai ales datorita relansarii modelelor pentru barbati.