Lenovo Romania a lansat oficial smartphone-urile Android  pe piata locala printr-o selectie de telefoane care inglobeaza caracteristicile cele mai dorite de consumatori in prezent.

Potrivit distribuitorului preferintele consumatorilor de telefoane inteligente se indreapta catre modelele de dimensiuni medii (4-5 inci), usor de folosit si in acelasi timp suficient de mari pentru o experienta multimedia fara compromis, sustinuta de camere foto din ce in ce mai performante.

Modelele lansate – S860, S850, A859, A536 si A328 – sunt destinate unor consumatori extrem de diversi, de la profesionisti interesati de performanta digitala mobila in conditii de durabilitate extrema, pana la utilizatori preocupati de imaginea personala sau tineri mereu conectati, in cautarea unui dispozitiv fiabil si accesibil.

„Lenovo face astazi un pas mult asteptat de piata din Romania,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania si Bulgaria. “Aducem o selectie de telefoane care va satisface cele mai variate preferinte, dar care are un numitor comun: performanta si o arhitectura bazata pe nevoile consumatorilor actuali, definita de puterea de procesare, conectivitate fara compromisuri si capabilitati multimedia de exceptie.”

Lenovo

S860 – Autonomie pana la trei zile

Lenovo S860 este produsul cheie al acestei lansari. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasa metalica, o baterie care asigura o autonomie de pana la trei zile, un procesor quad-core si  2GB de RAM. Lenovo S860 este un telefon destinat profesionistilor si consumatorilor de multimedia. Pretul de pornire este de 1.200 RON.

S850 – Lifestyle

Lenovo S850 este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevazut cu tehnologia necesara pentru a realiza si a distribui fotografii exceptionale. Carcasa realizata in totalitate din sticla stralucitoare alba, roz sau bleu-marin este remarcabil de subtire si usoara, iar in interiorul acesteia se gaseste un rapid procesor quad-core care afiseaza i continut HD pe ecranul de 5 inci, precum si imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din fata. Pretul noului S850 porneste de la 1.100 RON.

A859- pentru iubitorii de filme

Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare si o misiune clara: sa transforme filmele si fotografiile intr-o experienta reala de viata. Telefonul ofera o performanta fluenta prin ecranul IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178° pentru redare video impecabila. Cele doua camere ofera tot ce este necesar pentru intalnirile video cu prietenii din retea, datorita procesorului quad-core CPU care asigura puterea necesara. Pretul de pornire al noului A859 este de 850 RON.

A536 si A328 – pornind de la 500 Ron

Noul Lenovo A536 este un smartphone hiperactiv de 5.0 inci care inglobeaza cele mai noi aplicatii Android intr-o experienta KitKat 4.4. Prevazut cu doua camere foto si viteze mai mari de transfer decat alte telefoane la preturi similare, cu un procesor quad-core si spatiu pentru doua carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce intreaga lume Android in palma utilizatorului, la un pret care incepe de la 550 RON.

Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanta si confort. Telefonul este prevazut cu un ecran de 4.5 inci suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singura mana si suficient de mare pentru o vizionare fara efort a continutului multimedia. Are tot ce ii trebuie unui telefon de ultima generatie: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficienta HSPA+, autonomie mare, o camera de 5 MP si cea mai noua versiune de Android™ (4.4 KitKat). Pret: de la 500 RON.

Aplicatii preinstalate

Toate telefoanele inteligente Lenovo prezentate dispun de o suita de aplicatii Android premium preinstalate. Printre acestea se numara:
· SHAREit, o aplicatie de partajare rapida a fisierelor de orice dimensiuni, inclusiv fotografii de inalta rezolutie, filme intregi, documente, contacte sau chiar aplicatii. Conexiunea P2P se realizeaza direct intre telefoane, fara a fi nevoie de o retea wireless, iar viteza de transfer este de pana la 40 de ori mai mare decat cea a unei conexiuni Bluetooth. Aplicatia permite partajarea in grup a fisierelor.
· SECUREit, o aplicatie care mareste viteza dispozitivului si il protejeaza de virusi, spam si malware, optimizand performanta telefonului.
· SYNCit, o aplicatie care pastreaza si sincronizeaza in cloud o copie de siguranta a datelor personale, a contactelor, mesajelor SMS si registrelor de apeluri.
· Facebook, Skype, Twitter, Evernote, AccuWeather, Route 66 Navi + Maps, Lenovo Launcher, Kingsoft Office.