Maine, 4 septembrie, parcul de retail Vulcan Value Center se deschide in zona Rahovei din sud-vestul Capitalei pe strada Mihail Sebastian nr. 88.  Conceptul Value Centre se adreseaza unui public cu venituri medii din  zonele Ferentari- Rahova. Parcul include peste 50 de magazine, dintre care unitati mari de peste 800 mp precum H&M, C&A , Hervis, Noriel Bebe, Animax, Lems, Jysk, Domo, Takko, Deichmann si DM,  si un hipermarket Carrefour.

  • Vulcan Value Center – planul centrului comercial

  • Carrefour, ancora parcului de retail

  • Oferte la lansare

  • Oferta Carrefour pentru lansare

Lista magazinelor incluse in parcul de retail:

  • Imbracaminte si incaltaminte: H&M, C&A,  Noriel Bebe, Penti, Hello Kids, Takko, Deichmann, Otto, Hervis;
  • Cosmetice si accesorii : Marionnaud, B&B Collection, Povestiri cu bijuterii, Flormar, Kallos, Dm;
  • Food-court-ul include restaurantul Mesopotamia, Terra Verde, specialitati din carne si branzeturi Zimbria, Simigeria Patrik:
  • Electronice, electrocasnice, telecom: Germanos, Arsis, Orange, Domo;
  • Amenajari: Lem`s, JYSK, Eurorom Art, Kitchen Shop;
  • Serivicii: Optiela, Sensi Blu, Inmedio, Profi Hair Shop.

Oferta Carrefour Vulcan
Carrefour Vulcan este ancora acestui parc de retail, acesta urmand sa aiba o gama  de aproximativ 50.000 de articole,  laboratoare de fabricatie proprie (brutarie, patiserie, cofetarie, rotiserie, pizza si gastronomie), 25 de case de marcat din care o casa a familiei unde o casierita costumata intr-un personaj din desene animate va face poze cu copii si unde nu exista dulciuri, precum si un rand unic pentru casele de marcat care va determina un timp mai mic de asteptare la casa si nu tine cont de marimea cosului, clientii aflati in randul unic fiind indrumati catre urmatoarea casa libera.
“Bazinul de clienti pe care il targetam include  zona 13 Septembrie, Panduri, chiar si Grozavesti. Clientii nostri au la dispozitie fie transport RATB (autobuz 173,220), tramvai pe Soseaua Progresului  1,8,11,25,47,  si din directia Calea Rahovei 23, 32 sau transport gratuit Piata Ferentari-Carrefour Vulcan, Piata Rahova-Carrefour Vulcan, Petre Ispirescu- Carrefour Vulcan tur retur.

Pe 4 septembrie, clientii sunt asteptati cu sampanie si un tort preparat  de catre profesionistii Carrefour.

In perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan isi asteapta clientii cu o tombola de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si  aparate electronice si electrocasnice.In plus din 30 in 30 de minute pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei.

Tot pentru inaugurare au fost pregatite oferte speciale in conformitate cu zona in care a fost plasat hipermarketul. Astfel se gasesc vase de email la 8 lei, tigai wok la 9 lei, servicii de masa de 18 piese la 34 de lei, masini de tocat la 80 de lei.

Ofera JYSK

Retailerul danez de mobilier si decoratiuni interioare, JYSK,  deschide pe 1.200 mp al treilea spatiu din Bucuresti.
“Bucurestiul va fi mereu in atentia noastra pentru deschiderea de noi spatii pentru ca are un potential enorm in retailul romanesc. Daca primele noastre magazine acopereau zona Militari si Chitila, in eforturile noastre permanente de a oferi clientilor cele mai bune produse si solutii de mobilier si decoratiuni interioare, deschidem acum in Bucuresti al treilea spatiu, dedicat locuitorilor din zona Rahova – Drumul Taberei”, a declarat Raul Ardelean, District Manager Bucuresti al JYSK Romania.

Deschiderea noului spatiu din Bucuresti aduce clientilor si oferte. Astfel, primii 250 de clienti primesc perne gratis iar fiecare client prezent la primele ore va primi cafea si croissant. Cei care vor fi prezenti in ziua deschiderii, vor putea achizitiona prosoape si cearsafuri de pat la doar 10 lei, scaunul de birou Sunds la 139 de lei, set de masa cu patru scaune Thyholm la doar 300 de lei si multe alte produse.

Oferta H&M

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) deschide  in 4 septembrie la ora 11 magazinul in centrul comercial Vulcan Value Centre din Bucuresti.

Doar in ziua deschiderii clientii sunt asteptati cu sute de surprize, vouchere de 30 lei la fiecare 100 lei cheltuiti si carduri de cumparaturi in valoare 50 lei, daca esti unul dintre primii 50 de vizitatori.