Galeria multibrand Pink & Blue, care sustine de aproape trei ani creatiile ,,Made in Romania”, lanseaza campania „Back to School” cu ocazia inceputului de an scolar. Aceasta reuneste, intr-un singur loc, branduri unice fabricate in Romania.

Pink&blueRhea Costa, Florentina Giol, Wilhemina Arz, Marcella, Madalina Zavoianu si Laura Eftode (Kihi – Kiha), NININA, Designers for Kids sunt doar cativa dintre designerii romani care semneaza o parte din creatiile expuse in magazinul Pink & Blue.

Tinutele semnate de designerii si casele de moda romanesti pot fi lucrate in regim de comanda, pentru orice masura si pot fi personalizate.

De asemenea, pe rafturile magazinului se pot gasi branduri precum Hey Princess, Innocence si Petite Coco, care propun atat tinute pentru scoala cat si pentru evenimente speciale.

Pe langa tinute casual sau pentru momentele importante din viata micutilor, colectia speciala de tinute pentru carnaval propusa de Kids Style contine costume de printi si printese inspirate de cele mai indragite personaje din filmele preferate ale copiilor.

“Totul a pornit din pasiune si nevoie personala in momentul in care am devenit mama si am remarcat lipsa hainutelor deosebite pentru copii de pe piata romaneasca”, a afirmat Gabriela Alexandrescu, administrator al Pink & Blue.

Din 2011, Pink & Blue se dedica promovarii produselor semnate de designeri romani care au acceptat provocarea de a crea, in exclusivitate, colectii de haine, incaltaminte si accesorii pentru evenimentele speciale din viata micutilor.