A fost inaugurat un nou magazin Peris din Piata 1 Mai – situat la intersectia strazilor Ion Mincu si Clucerului.

Peris BucurestiPotrivit investitorilor, magazinul Peris este unul de nisa, in care sunt comercializate produse naturale, ce au o mare concentratie de carne, iar clientul are garantia calitatii si a prospetimii produselor, deoarece stocurile de carne sunt refacute zilnic.  Magazinul ofera clientilor produse 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si E-uri nocive.

“Am deschis noul magazin din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostri, intr-una din pietele emblema ale Capitalei. Designul modern al magazinului reflecta respectul pe care il purtam fata de clientii nostri, fata de angajatii nostri si fata de activitatea noastra.“ a spus Florin Popescu, directorul Executiv al societatii Romsuintest Peris SA.

Georgiana Covaci, Marketing and Communication Executive – Grupul REINVENT mentioneaza ca “magazinul Peris este unul de nisa, in care sunt comercializate produse naturale, ce au o mare concentratie de carne. Clientul are garantia calitatii si a prospetimii produselor, deoarece stocurile de carne sunt refacute zilnic.”

Magazinul Peris impleteste traditia cu modernitatea. Astfel, experienta de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti, ce are o proportie mare de carne in carcasa, se imbina cu un design contemporan, un loc cochet si primitor