Pizza Hut iPANLantul de restaurante Pizza Hut aniverseaza 20 de ani de prezenta in Romania, cu o retea de 14 unitati, dintre care opt in Bucuresti, cate unul in Ploiesti, Timisoara, Iasi, Constanta si doua in Cluj.

Povestea Pizza Hut din Romania a inceput cu un restaurant in Bucuresti si 100 de angajati. Astazi are 3 milioane de romani drept clienti si vinde un milion de pizza pe an in intreaga retea.

“Inca de la deschiderea primului restaurant, le-am oferit clientilor nostri posibilitatea de a-si crea propria reteta de pizza, ceea ce a insemnat alegerea blatului si a  topping-urilor preferate. De asemenea, Pizza Hut a fost primul restaurant din Romania care a avut un ‚host’, un salad bar si zona Express, de unde clientii isi pot cumpara zilnic pizza la felie. Si lista inovatiilor continua cu produse mult apreciate de catre clientii nostri de-a lungul timpului: blaturile Pan, Crown si Cheesy Bites, pizza Siciliana, in forma de dreptunghi, si iPan pizza, patru retete intr-una singura, 4 mini-pizze diferite”, a prezentat Mark Hilton, CEO Pizza Hut, lista inovatiilor Pizza Hut realizate in piata.