Retailerul danez ECCO a lansat colectia de toamna pentru barbati, axata pe flexibilitate, confort, minimalism. Colectia ECCO pentru barbati toamna-iarna 2014 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro. 

Ecco toamna iarna 2014 pentru barbati
Ecco toamna iarna 2014 pentru barbati (de la stanga la dreapta) ECCO Eisner 599 lei, ECCO Bendix 899 lei, Ecco findlay 749 lei, ECCO Faro 949 lei, ECCO findlay coffee, Ecco findlay, ECCO Faxon 699 lei

Pantofii¬† CS14 Men’ combina stilul retro cu detaliile moderne si pielea nubuc cu materialul textil, oferind piciorului confort si flexibilitate.

La fel de versatili s sunt si ECCO Ethan, pantofii casual cu look minimalist, sofisticat, care se inscriu perfect in tendintele sezonului.

Disponibili atat in varianta de ghete Chelsea, cat si ca pantofi clasici, ECCO Findlay combina designul clasic cu detalii unice precum pielea de caprioara in nuante calde, inspirate de cromatica toamnei.

Daca iti place stilul business casual,  ghetele in stil Chelsea ECCO Faro au un design modern scandinav si sunt confectionate din piele de vitel.

Pantofii casual cu siret sunt un must have al toamnei 2014, iar cei ECCO Eisner au talpa direct injectata ce ofera durabilitate si confort.Designul minimalist si talpa exterioara alba te vor ajuta sa arati relaxat in timp ce cutreieri orasul de la un capat la altul.

Ghetele ECCO Bendix au talpa direct injectata, piele impermeabila si interior calduros.

Pantofii ECCO Cairo sunt de o eleganta contemporana care te va ajuta sa afisezi mereu un look office modern. Te vei bucura de confort maxim, talpa fiind usoara, flexibila si special creata pentru a proteja piciorul de impactul unei zile lungi si agitate. In interior, captuseala din piele lasa aerul sa circule si pastreaza pantoful uscat, indiferent de vremea de afara.