Retailerul Billa Romania a lansat un program de fidelizare Billa Card Plus ce ofera clientilor o multitudine de beneficii, precum: reduceri zilnice la peste 400 de produse, reducere de ziua de nastere a clientilor de 10%, reduceri la intregi categorii de produse,   reduceri personalizate in functie de cumparaturile realizate,  bonurile de casa devin vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare sau surprize de ziua de nume.

BILLA-Card-Plus“Consideram ca Billa Card Plus este o campanie ce aduce beneficii suplimentare celor care ne cunosc si care ne viziteaza cu regularitate, dar si una de natura sa atraga curiozitatea celorlalti. Prin avantajele oferite, speram ca acest program de fidelizare sa fie pe placul celor care isi doresc experienta Billa“, a declarat Sorana Georgia, director general al Billa Romania.

 

Pentru a beneficia de avantajele Billa Card Plus clientii trebuie doar sa completeze formularul de inscriere disponibil in toate magazine, iar in baza acestui formular vor primi pe loc noul card, utilizabil imediat. Preturile semnalizate la raft cu insemnul Billa Card Plus sunt valabile doar pentru posesorii de card si doar pentru aceia care il folosesc la cumparaturile din cadrul magazinelor BILLA.

Clientii care acumuleaza cumparaturi in valoare de cel putin 350 de lei in luna octombrie vor beneficia de o reducere de 10% la un cos de cumparaturi, la alegere, in luna noiembrie.