Fondul sud-african de investitii NEPI a inaugurat centrul comercial Shopping City Targu-Jiu, cu o suprafata de de 27.000 de metri patrati. In aceasta suprafata, investitorul a reusit sa adune o parte buna din cele mai importante branduri internationale si singurul  cinematograf digital multiplex 3D din localitate.

Aproximativ o treime din suprafata inchiriabila este destinata ancorei Carrefour, restul suprafetei impartindu-se intre cele 80 de magazine deschise si Cinema City cu sase sali si peste 1000 de locuri. Spatiul de distractie mai ofera piste de bowling, biliard, jocuri video si cazino.

inema City cu şase săli şi peste 1000 de locuri.

Citeste mai mult: adev.ro/ndhl4y

inema City cu şase săli şi peste 1000 de locuri.Citeste mai mult: adev.ro/ndhl4y
  • Printre chiriasii fashion care au semnat cu Shopping City Targu-Jiu se afla brandurile H&M, Takko, Newyorker, C&A, Poema, Orsay, Musse, Mozze,  Roca Fashion si Gatta.
  • Retailerii de incaltaminte sunt cunoscutii CCC, Deichmann, Benvenuti, la care s-au alaturat retailerii Salamander, Bellucci si Alis Shoes.
  • In cazul retailerilor de cosmetice, cei care s-au decis sa deschida un magazin in noul centru comercial din Targu-Jiu sunt Dm, Kendra Beauty Cosmetics, Marionnaud, Yves Rocher si Splend`or.
  • Accesoriile se gasesc la B&B collection, Claire`s, Teilor sau Bijuteria Stil.
  • Pentru amenajarea locuintelor au fost deschise magazinele JYSK si Top Shop.
  • Retailerii de electrocasnice si electronice sunt Altex si Flanco, iar de alte servicii RDS&RCS, T-mobile, Orange si Arsis, Sensiblu, Optiblu.
  • Singurul magazin destinat copiilor este magazinul Noriel.
  • KFC a deschis primul restaurant in Targu Jiu, odata cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafata de 167 mp si se afla in zona food  court a mall-ului. Reteaua KFC in Romania ajunge, astfel, la 52 de unitati.

Shopping City Targu-Jiu reprezinta o investitie de 30 de milioane de euro, investitie ce va fi amortizata in aproximativ  zece ani, potrivit reprezentantilor NEPI.

Lucrarile pentru primul centru comercial din Targu-Jiu pentru cei 55.000 mp amenajati au fost demarate la sfarsitul lunii noiembrie, anul trecut.

investiţia va fi amortizată în aproximativ zece ani.Citeste mai mult: adev.ro/ndhl4y