Lantul de magazine de bricolaj Kingfisher a finalizat reamenajarea a inca sase foste magazine Bricostore, din cele 15 unitati cumparate anul trecut in Romania. Astfel, magazinele din Chiajna (Militari), Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea au fost rebranduite in Brico Depot.

BricoStore in Era Shopping Park

“Cele sase magazine se adauga celor doua unitati deja operationale din Bucuresti (Pantelimon si Orhideea), astfel ca detinem un total de opt magazine Brico Depot in tara. Vom continua procesul de transformare si pentru restul magazinelor, ale caror lucrari de renovare vor incepe in primul semestru din 2015”, a declarat, intr-un comunicat, Patrick Papot, director executiv adjunct Brico Depot Romania.

Brico Depot opereaza in prezent in opt puncte comerciale, respectiv trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna, si noile magazine deschise in tara, la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.

La finele primului semestru al acestui an, Kingfisher a raportat vanzari in Romania de 51 milioane de euro cu cele doua magazine.

Sursa foto: Era Shopping Park