O noua varianta a restaurantului turcesc Divan – Divan Express

Kebap-urile sunt gandite pentru toate gusturile, de la ingrediente traditionale pentru bucataria turceasca cum ar fi puiul, vita, branzeturile kars Gravyeri si Beyaz Peyniri sau vinetele coapte, la ingrediente moderne ca avocado, rucola sau miere picanta, care pot fi servite la fata locului sau luate la pachet.
“Ne-am dorit foarte mult sa oferim publicului din Bucuresti un butic de kebapuri, care sa ne permita sa nu facem niciun compromis la calitate; de aceea am si ales sa avem retete standard si nu solutia cu de toate, si o servire mult simplificata, in stil american, unde clientul da comanda si preia produsele de la aceeasi persoana de la casa, fara a lua contact direct nici cu bucataria, nici cu bucatarul. Pentru noi, igiena este extrem de importanta. Am adus si un stil unic pe piata de impachetare a produselor, in cutii de carton care se deschid usor de la mijloc”, a declarat Andrei Iusut, CEO Divan Group.
Proprietarii Divan au investit 200.000 de euro in noua locatie express.
No related posts.