KFC in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti acorda 5 stagii de internship remunerate pentru anul universitar in curs.

KFCAstfel, fiecare student selectat va fi angajat cu contract de munca in departamentului de Marketing al KFC, pe o perioada de doua luni, cu un program flexibil de 4 sau de 6 ore pe zi, stabilit in functie de orarul studentului.

“Suntem incantati sa fim parteneri ai programului de internship KFC, participarea la acest program reprezentand o buna oportunitate pentru studenti sa isi imbunatateasca dezvoltarea profesionala si personala, prin contactul direct cu mediul de afaceri. (…) Ne bucura faptul ca in ultima perioada companii importante din Romania au ales sa se implice in sustinerea performantei in educatie, iar ASE este partener in aceste programe,” a declarat Pavel Nastase, profesor universitar si Rector al ASE Bucuresti.

Studentii vor avea astfel ocazia sa ajute la implementarea campaniilor de marketing si sa lucreze in agentiile de comunicare ale KFC: McCann Erickson (publicitate) si Golin Bucuresti (PR). Totodata, ei vor lucra intr-unul dintre restaurantele KFC si Pizza Hut, dar si in departamentul de  aprovizionare si cel pentru dezvoltare. In ultima etapa a stagiului de internship studentii vor avea ocazia
sa-l cunoasca si sa-i puna intrebari lui Mark Hilton, CEO KFC si Pizza Hut Romania.