La cumpararea unui bradut crescut in ghiveci de pe plantamfaptebune.ro un procent din valoarea lui va fi folosit in actiunile de impadurire de anul viitor datorita unui parteneriat intre Plantam fapte bune in Romania si “Magazinul de brazi”.

Pentru a sustine proiectul Plantam fapte bune in Romania, trebuie sa fie introdus codul pfbro2014, in momentul efectuarii platii online. Astfel, sustii la actiunile de impadurire din 2015.

„Ca si anul trecut, si anul acesta, impreuna ne facem Craciunul mai bun, iar cu o parte din fonduri ne continuam actiunile de impadurire de anul viitor”, a declarat Liana Buzea, fondatorul “Plantam fapte bune in Romania”.

“Proiectul demarat de Plantam fapte bune in Romania se potriveste de minune cu planurile noastre in privinta salvarii padurilor romanesti si de promovare a exploatarii din plantatii controlate, neafectand echilibrul natural si suntem convinsi ca pe termen scurt si mediu va avea un real succes.” Ovidiu Neacsu –Director Comercial Silva Group Romania.

Bradutii provin din pepiniere scandinave, aclimatizati in Romania, si pot fi plantati cu succes in orice loc din tara. Acestia pot fi comandati pana cel tarziu vineri, 19 decembrie, pentru a putea fi trimisi  la timp.