Romanii pot face cadou in perioada 1-3 decembrie rudelor sau prietenilor din strainatate produse 100% romanesti marca Farmec, beneficiind de transport gratuit, atat pentru comenzile efectuate din Romania, cat si pentru cele externe.

Farmec ShopTransportul gratuit este disponibil in Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia si Suedia.

Cei care doresc sa suprinda persoanele dragi cu un cadou romanesc trebuie sa acceseze https://www.farmec.ro/pasaport-gerovital.html. In cazul in care adresa postala a destinatarului nu este cunoscuta, Farmec pune la dispozitie un sistem prin care se poate trimite un mesaj pe adresa de e-mail a acestuia, urmand ca raspunsul cu adresa de livrare sa ajunga automat la adresa de e-mail a persoanei care doreste sa expedieze produsele.

De asemenea Farmec a pregatit cu ocazia 1 Decembrie produse in editie limitata, casete cadou, dar si cele mai recent lansate game: Gerovital Perfect Look si Gerovital H3 Derma+.