O brutarie marca Le Grenier a Pain, concept realizat de Michael Galloyer, profesor la France’s Ecole Nationale Superieure de la Patisserie si consultant la Professional Pastry School of Japan in Tokyo, va fi inaugurata astazi in Bucuresti pe bd. Nicolae Caramfil nr. 87.
Le Grenier a Pain Bucuresti va avea spre vanzare o gama de preparate autentice si proaspete, realizate cu ingrediente naturale, fara conservanti.
Produsele sunt preparate si coapte la fata locului cu ajutorul metodelor traditionale. Printre acestea se numara croissante, painici
traditionale, briose, patiserii fine – tarte si prajituri cu creme proaspete si fructe – , precum si ceaiuri si sucuri fresh si multe altele.
Dupa ce a creat cunoscuta patiserie Le Trianon in zona Angers, Michael Galloyer a inaugurat in 1998 lantul Le Grenier a Pain – un concept de brutarie cu un spatiu cald si prietenos, unde clientii pot vedea asista la procesul traditional de pregatire al painii la orice
moment din zi.
Brandul Le Grenier a Pain nu s-a oprit intre granitele franceze, extinzandu-se la nu mai putin de 30 de boulangerii traditionale in intreaga lume in tari precum Japonia, Beirut, China si Rusia.