Brandul Mohito, ce a fost lansat pe piata din Romania in luna august in Afi Palace Ploiesti de catre retailerul polonez de moda LPP FASHION, si-a deschis cel de-al doilea magazin in Polus Center Cluj.

LPP FASHIONIn acelasi timp a lansat cel de-al saselea magazin Reserved din Romania, tot in Polus Center Cluj.

LPP Fashion este astfel prezent in Romania cu tot portofoliul de branduri –  Reserved, Cropp Town, House, Mohito si Sinsay. Cel din urma brand, adresat in special adolescentelor, a fost inaugurat in septembrie 2014 in Afi Palace Ploiesti.

Potrivit raportului trimestrial din luna septembrie in Romania sunt sase magazine Reserved (Afi Palace Ploiesti, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping, Arena Mall Bacau, European Retail Park Braila si Polus Center Cluj),  doua magazine Cropp Town (Afi Palace Cotroceni, Afi Palace Ploiesti), doua Mohito (Afi Palace Ploiesti, Polus Center Cluj), unul Sinsay (Afi Palace Ploiesti) si House.

LPP Fashion este pe piata locala din 2008 si a obtinut anul trecut in Romania afaceri de aproximativ 6,6 milioane de euro.

La sfarsitul lunii septembrie retailerul avea 413 magazine Reserved, 357 Cropp Town, 301 House, 246 Mohito si 113 Sinsay.