Gerovital-h3-evolution-perfect-look-crema-luminozitate-si-hidratareProducatorul clujean de cosmetice Farmec a lansat o noua linie de produse dedicata in special  ridurilor – Gerovital H3 Evolution Perfect Look conceputa pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatati sau micile imperfectiuni.

Noua linie Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse:

Laptele demachiant instant are rolul de a indeparta rapid machiajul waterproof si impuritatile care agreseaza zilnic tenul. Vitaminele A si E continute protejeaza fibrele de colagen si elastina, iar mineralele Sepitonic M3 stimuleaza metabolismul celular.

Crema blurare riduri se bazeaza pe o formula cu efect de „soft focus” pe suprafata pielii. Ingredientele inovatoare din componenta cremei au capacitatea de a modifica modul de actiune al razelor de soare, imprastiind atat lumina reflecatata la suprafata pielii, cat si cea transmisa de piele. Astfel, este impiedicata absorbtia luminii in riduri, iar rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine si imperfectiunile sunt mascate imediat, tenul capatand un aspect satinat si neted.

Crema luminozitate si hidratare este o crema de zi ideala pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor si pentru obtinerea unui efect optic de iluminare a fetei. Principalele ingrediente continute sunt Aquaxylul, complexul Sepilift si vitaminele A si E, acestea avand  rolul de a oferi pielii hidratarea necesara, protectia fibrelor de colagen si elastina, dar si un efect optic de iluminare si de lift.