Noua gama compacta Luce 45 cm de la Hotpoint a fost conceputa pentru a oferi mai multe posibilitati culinare si a personaliza bucataria. Gama poate intra pe lista de cadouri de Craciun 2014.

HotpointCuptorul cu microunde multifunctional

Cuptorul cu microunde Hotpoint combina avantajele a doua stiluri diferite de gatit: microwave si traditional.  Functiile microunde, ventilatie si grill permit executia unui proces culinar rapid si versatil. Desi redus ca dimensiuni,cuptorul cu microunde Luce 45 cm are o capacitate de 40 de litri si ofera mai multe optiuni de preparare a alimentelor. Timpii de gatire si metodele sunt selectate cu ajutorul interfatei electronice. Cuptorul cu microunde Luce dispune, de asemenea, de programe de decongelare, programe automate de gatire si functia quicks-start care usureaza interactiunea consumatorului cu produsul. Gama Luce include, de asemenea, modele compacte de 38 cm.

Cuptorul cu abur
Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine doreste sa savureze aromele naturale  oferite de metoda gatirii cu abur, ce confera un rezultat sanatos si nu altereaza structura nutritiva  a alimentelor, pastrand vitaminele si mineralele din mancare.
Prin ajustarea umiditatii si a temperaturii carnea, pestele si legumele pot fi pregatite crocant fara a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar.

Luce Coffee Machine

Masina de cafea Hotpoint Luce ofera espresso-ul ideal multumita rasnitei de cafea si tehnologiei
inglobate in acest produs.
Cu ajutorul display-ului intuitiv LCD, nivelul de macinare sau nivelul de presiune al masinii de cafea Hotpoint Luce pot fi ajustate pentru a obtine cinci tipuri de cafea diferite.
Masina de cafea poate incalzi rapid laptele pentru un cappuccino cremos, dar si apa pentru o infuzie de ceai. Curatarea se face
automat, iar masina poate procesa cafea boabe, dar si cafea macinata.

Luce Wine Cellar

‘’Pivnita’’ de vin Hotpoint Luce 45cm este un accesoriu pentru cunoscatori, iar designul acesteia permite parametrii optimi de stocare si maturare a vinului. Termostatul electronic poate fi ajustat si poate mentine temperatura uniforma de la 4° la 18° C. Usa de sticla anti-UV protejeaza vinul de lumina, iar lipsa vibratiilor asigura stabilitate. Sistemul anti-condens si
compartimentul etans garanteaza un nivel optim al umiditatii, iar ventilatia este optimizata pentru orice tip de vin.