Asociatia WWF-Romania a lansat primul magazin online de jucarii de plus ale carui vanzari contribuie integral la proiectele organizatiei de mediu: pwwfosenii.ro. Parintii pot alege sa adopte un mic urs brun, un ras sau tigru – Ochiosu, Blanica, Pufulete, Fulgulet pe care sa il daruiasca de Craciun. 

WWF

In magazinul de Pwwfosenii si-au facut loc 800 de produse personalizate care pot fi cumparate cu minim 90 de lei. Fiecare are un nume si o poveste, o poveste reala a unui animal salbatic pe care WWF il protejeaza, fie ca vorbim de ursul brun, de ras sau de tigru. Toti banii obtinuti din produsele cumparate reprezinta donatii pentru WWF, care deruleaza programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucariile le reprezinta: ursi bruni, rasi, tigri.

Coletul va fi livrat in maximum 2 zile direct la adresa celui caruia ii este destinat cadoul.

Magor Csibi, director WWF-Romania, considera ca donatiile individuale de la sustinatorii WWF sunt cruciale pentru sustenabilitatea si dezvoltarea pe termen lung a proiectelor organizatiei. “Experienta ultimilor ani ne-a demonstrat ca avem foarte multi oameni alaturi de noi, care ne sprijina ori de cate ori este nevoie pentru a proteja natura salbatica din Romania”, a declarat Csibi.