Cosmeticele sunt prietenele oricarei domnisoare sau doamne si de cele mai multe ori sunt cadourile cele mai eficiente. Retailers.ro a aflat magazinele de cosmetice in care se gasesc si oferte:

Body ShopIn magazinul The Body Shop ai reducere de 25% la toate cadourile si transport gratuit. Lista cadourilor se gaseste aici.

 

 

 


 

Yves Rocher In luna decembrie, magazinul Yves Rocher va intampina clientii cu o oferta interesanta: produse cu parfum de fructe de padure rosii si negre, dar si arome pline de savoare de cacao-portocala si pere-caramel, cu preturi incepand de la doar 9,9 lei. Ideile de cadouri mai putin costisitoare se gasesc aici.


CentrofarmDaca esti posesor de card Centrofarm, poti opta intre reduceri pe loc sau acumulare de puncte. Cu cardul Centrofarm Standard ai 10% reducere la produsele cosmetice, 12% reducere la partea necompensata a retetelor si 5% reducere la celelalte produse. Ai reduceri mai mari cu cardul Centrofarm Gold sau Platinum.

 

 


Inglot BaneasaIn magazinul de cosmetice INGLOT,  din BANEASA SHOPPING CITY, in perioada 19-20 decembrie are loc un nou Black Friday cu reduceri de la 20% pana la 60%.

 

 

 

 


SephoraLa Sephora, sarbatorile sunt vesele si colorate. Paletele preferate, Color Festival si Chroma Color, au acum un pret special -20% la Color Festival si -25% la Chroma Color.
Reducerea se aplica posesorilor de card Sephora si celor care isi fac card direct in magazin.