H&M, Koton si grupul spaniol Inditex cu toate cele sapte branduri ale sale vor deschide magazine in ParkLake, dezvoltat Sonae Sierra si Caelum Development in sectorul 3 din Bucuresti.  Aproximativ 70% din suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp a fost inchiriata.

Intrare ParkLake Centrul comercial ce va fi inaugurat in 2016 va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante si un cinematograf multiplex, investitia ridicandu-se la 180 milioane euro.

Din cei 70.000 mp, 6.000 mp au fost inchiriati de Inditex pentru brandurile Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka si Pull&Bear.

Magazinul H&M va ocupa o suprafata de 2.700 mp.

Si brandul turcesc Koton va avea un magazin in acest nou centru comercial.

Alti 12.000 mp vor fi ocupati de un hipermarket Carrefour de 12.000 metri patrati, reteaua franceza de retail fiind co-proprietar al proiectului.

La acest mix de chiriasi se vor alatura si retailerul de jucarii Maxi Toys  si operatorul de cazinouri Maxbet.

ParkLake reflecta obiectivul nostru de a oferi cea mai buna destinatie de shopping si relaxare din capitala Romaniei in stransa legatura cu Parcul Titan, cu care se invecineaza, care va oferi optiuni variate pentru tot ceea ce inseamna cumparaturi, servicii si experiente unice de divertisment. In acelasi timp, lucrarile de constructie continua conform calendarului programat pentru inaugurarea din 2016, aflandu-ne in acest moment in faza lucrarilor structurale”, a declarat CEO-ul Caelum Development, David Sharkey.